menu

dinsdag 6 december 2016

4º verjaardag, gezonde voeding, DNA, klieren, neurotoxinen, fluor water

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN TWEE DELEN***
In die zoektocht om vooruit proberen te gaan in dit zo moeilijke tijdperk vol nadelen, is erin slagen om een beetje rustiger, evenwichtiger en gelukkiger te zijn mogelijk... als we allemaal strijden in de richting van een decodering van het DNA en in de richting van het fotonische sterrenlicht, dan zullen we er samen in slagen om vele ondenkbare dingen te bereiken.
Een aspect dat we zouden willen doorgeven in deze documentaire op onze vierde verjaardag, is de noodzaak om niet enkel te zorgen voor de menselijke, emotionele en psychische relaties, maar ook zorg te dragen voor de fysieke gezondheid, de voeding en alles wat het lichaam nodig heeft. Een gezonde voeding is fundamenteel maar aangezien we volledig verdoofd en gerobotiseerd zijn, kunnen zij ervan profiteren en ons talloze voedingsmiddelen geven die totaal vervuild zijn en ook valse geneesmiddelen vol chemische en giftige substanties die ons beschadingen.
Hoe kunnen we beter leven als de grote internationale bedrijven remmers toevoegen die de gezondheid aantasten? Weten we dat vele vol hormonen, zware metalen, verdelgingsmiddelen, pesticiden zitten... die de hersenen aantasten en een cognitieve achteruitgang creëren en ook gebrekkige emotionele reacties, gedragsproblemen, aandachtstekort, geheugenverlies, depressies en neerslachtigheid?
En als we daar de enorme hoeveelheid vergif aan toevoegen die de intellectuele bekwaamheden vermindert met genetisch gemanipuleerde organismen, chemtrails, ELF-golven, Gwen-transmitters, nanorobots... zijn ze stilzwijgend een einde aan het maken aan ons leven.
Van onze kant zouden we heel gelukkig zijn als degenen die ons vergezellen het gezond verstand gebruiken met de nodige fysieke verzorging, de morele, ethische en spirituele waarden en principes, aangezien dat hen die stabiliteit zal geven waarop we hebben aangestuurd sinds onze eerste documentaires... om erin te slagen een beter en gezonder leven te hebben in elke zin.
In deze nieuwe documentaire vermelden we de 224 landen van de vijf continenten van de planeet die Alcyone Plejaden heeft kunnen bereiken... voor ons is het belangrijkste dat het zoveel mogelijk mensen met hunkeringen om zichzelf te overstijgen bereikt omdat de hunkeringen ons er altijd zullen toe aanzetten om te streven naar de waarheid en de hoop op een betere en vooral meer rechtvaardige wereld.