menu


zaterdag 14 oktober 2023

163: VERDWIJNINGEN IN DE TIJD, LEYLIJNEN, TELEPORTATIE, PHILADELPHIA-GEVAL, DÉJÀ VU

 In deze tweede aflevering van Sterrenpoorten en Reizigers in de Tijd gaan we verder met het onderzoeken van deze toegangen via kosmische tunnels of dimensionale portalen, die ons leiden naar het ervaren van andere dimensies of werelden.

Door middel van echte en raadselachtige gevallen van mysterieuze verdwijningen en verschijningen van mensen en groepen, zullen we voorbij de bekende dimensies gaan, voorbij de wetten van tijd en ruimte die deel uitmaken van onze werkelijkheid, van het multiversum waarin we ons ontwikkelen, waar kwantumfysica enorme mogelijkheden opent om de wereld die ons omringt te begrijpen, zowel de zichtbare als de onzichtbare.

We zullen ook meer te weten komen over spiegels als dimensionale portalen die al sinds de oudheid bekend zijn, en over onzichtbare leylijnen, mysterieuze energielijnen die verband houden met magnetische vortexen en portalen.

En hoe zit het met het raadselachtige "déjà-vu" dat veel mensen ervaren? En met tijdreizigers of "chrononauten", en de realiteit van parallelle universa, waar andere versies van onszelf naast elkaar bestaan?

We zullen ook onthullingen doen over geheime programma's die gemaakt zijn om teleportatie te ervaren, zoals het Philadelphia-experiment, of het Looking Glass-project of Yellow Cube-project om gebeurtenissen in de toekomst of het verleden te zien en andere, die een realiteit zijn.