menu


dinsdag 4 januari 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 13: FAUCI, GENOCIDEPLEGER, FINANCIERDE BIOLOGISCH WAPEN WUHAN, NIEUWE MENGELE

 Anthony Fauci, directeur van het Amerikaanse Nationaal Instituut voor Allergieën en Besmettelijke Ziekten (NIAID), heeft zich beziggehouden met onethische wetenschappelijke activiteiten, met onnodige mishandeling van dieren, wrede experimenten op mensen, en wordt beschuldigd van genocide door de misleiding in verband met AIDS.

Hij financierde het laboratorium in Wuhan, China, van waaruit het beruchte virus afkomstig was, en er zijn e-mails opgedoken waaruit blijkt dat het allemaal gepland was. Zijn werk was erop gericht het vermogen van virussen om mensen aan te tasten te vergroten en ze zo te gebruiken als biologische wapens, door een “plandemie” te creëren.

Hij heeft tegen de burgers gelogen en zijn controle over miljarden dollars gebruikt om wetenschappelijk onderzoek te manipuleren om zijn eigen belangen en die van zijn farmaceutische partners te bevorderen, met een schadelijk experimenteel vaccin, ten nadele van de waarden, de gezondheid en de vrijheden van de burgers. Maar dat is niet het enige, hij heeft ook een nieuwe Covid-religie gecreëerd, het faucisme.

Dr. Fauci’s reactie op COVID-19 was het vernietigen van de democratie en het verheffen van de macht van een tirannieke medische technocratie.