menu


zaterdag 24 november 2018

Atlantis, Lemurië, voorspellingen, oude en huidige catastrofes, AI, robotisme

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***
Het is belangrijk te weten dat Atlantis verspreid was over de hele planeet... het belangrijkste bevolkte centrum was Poseidonië... een cultuur samengesteld uit vele rassen, die in hun gouden tijdperk heel erg verbonden waren met sterrenwezens, en van hen zelfs enorm veel geavanceerde technologische en wetenschappelijke kennis ontvingen.
Er zijn veel bewijzen ontdekt, resten, Ooparts (out-of-place artifacts) over de hele planeet, gigantische piramiden, monolieten, sarcofagen, resten van reuzen… Maar waarom willen officiële instanties niet dat we weten dat deze reusachtige wezens die de Aarde bewoonden uiteindelijk vernietigd werden door verschrikkelijke catastrofes... of is er werkelijk een grotere oorzaak van het degeneratieve type die maakte dat ze massaal vernietigd werden terwijl de planeet door een nieuw smelten van de geografische en magnetisch polen passeerde?
Maar ook onze etnische en genetische oorsprong is verbonden met een vroeger supercontinent dat Lemurië of Mu heette, gesitueerd in het centrum van de Stille Oceaan, waarvan nog resten bewaard zijn gebleven in Zuid-Amerika, op Paaseiland, de Maldiven, in Tibet en zelfs in Australië... Zouden de inwoners ervan om redenen van sociale degeneratie vernietigd zijn door vloedgolven, vulkaanuitbarstingen, meteorieten, orkanen en aardbevingen?
Volgens wat we kunnen concluderen bevinden we ons in een gelijkaardige situatie waar heel de mensheid ernstig in betrokken is… daarom spreken we over talloze catastrofes die aan het gebeuren zijn, aardbevingen, tornado’s, tyfoons, cyclonen, en ook krachtige orkanen en stormen die alles op hun weg vernietigen terwijl een groot deel van de mensheid de resultaten niet kent, en nog meer omdat de planeet door een proces van transformerende geomagnetische mutatie aan het gaan is zoals gebeurde in andere tijdperken... Zou dit een aanwijzing zijn dat we dezelfde stappen aan het volgen zijn van vroegere culturen die uit arrogantie en minachting voor de interne principes en de universele kosmische wetten uiteindelijk zichzelf vernietigden? En hoe kunnen we de zo sinistere rampen die dichterbij komen verhinderen of verminderen, als we in het einde der tijden zijn waar grote visionairen sinds eeuwen naar verwezen?