menu


maandag 27 maart 2023

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 43: MOCKINGBIRD, CONTROLE, MEDIA CIA-WGO-VN TAVISTOCK, BLACKROCK, SOROS

 In de vroege dagen van de Koude Oorlog (eind jaren '40) startte de CIA een geheim project, genaamd Operatie Mockingbird, of Spotvogel, met de bedoeling om de reguliere media om te kopen en verslaggevers op de loonlijst van de CIA te zetten, om spionnen te worden en propaganda te verspreiden die het eigenbelang dient.

Tot de grote manipulatoren behoren Soros' Open Society, het Tavistock-instituut, de Think Tanks, de VN en de WGO en anderen die tot op de dag van vandaag doorgaan.

Propaganda en controle van informatie worden vandaag nog steeds gebruikt om de publieke opinie te controleren en een eenzijdig denken te genereren dat zo noodzakelijk is voor de schaduwregering om haar agenda uit te voeren. Velen geloven dat we een vrije pers hebben, met de misvatting dat verslaggevers bedoeld zijn om het volk te dienen. Verslaggevers zijn betaalde werknemers en dienen de eigenaars van de media. Een essentieel element voor sociale controle is de strategie van afleiding, om de aandacht van het publiek af te leiden van belangrijke problemen door middel van manipulatie, ook wel "probleem-reactie-oplossing" genoemd. Het grootste voorbeeld van manipulatie is de schijnvertoning van Covid-19, toen de media de bevolking terroriseerde door leugens te verspreiden over een niet-bestaande Covid-pandemie, allemaal met het doel een vaccin op te leggen dat een genetisch experiment vormt, met grafeen en nanodeeltjes om te vergiftigen, met miljoenen doden als gevolg, zoals onder vliegtuigpiloten vast te stellen is.

Het is door het gebruik van deze subtiele en goedgevormde misbruikmethoden dat ze de manier waarop wij denken, voelen en handelen veranderen, wat betekent dat met elke dag die voorbijgaat, de onderwerping van de massa's in alle takken van hun nieuwe Wereldorde toeneemt.