menu


maandag 23 mei 2022

135: ATLANTIS-LEMURIË, GOUDEN TIJDPERK, SPIEGELS, ONEINDIGE ENERGIE, ORICHALCUM

 Bij deze gelegenheid zullen wij ons verdiepen in de oorsprong van ons eigen ras, dat wil zeggen in de grote Atlantische en Lemurische cultuur, maar niet alleen in de uiteindelijke vernietiging ervan, reeds in haar tijdperk van decadentie, waaruit ons huidige Arische ras is voortgekomen, maar wij zullen ook verder teruggaan in de tijd, in de oorsprong zelf, en spreken over haar gouden eeuw en grootste pracht, tijdperken van licht en grootsheid die nu zijn uitgestorven.

Verschillende schrijvers, onderzoekers en wetenschappers, die tradities van oude volkeren hebben bestudeerd, zijn erin geslaagd veel van de resten van die machtige en geëvolueerde beschaving te ontcijferen. Velen wijzen op een cultuur van grote astronomen, ingenieurs, die magie gebruikten maar ook een wetenschappelijke en technologische vooruitgang hadden die vandaag ongekend is. Zij waren in staat atoomenergie en andere energieën zoals zonne-energie te hanteren, en hun steden werden verlicht door oneindige nulpuntenergie.

Zij bouwden schepen waarmee zij over land, over zee en in de lucht konden reizen, zij maakten ruimtereizen en zij stonden in contact met andere mensen en wezens van de sterren.

Gigantische metropolen waren verspreid over verschillende regionen van de aarde, met wijze wezens die deze machtige beschaving wisten te besturen, waarvan wij overblijfselen onder water vinden die ons de grootsheid van hun bouwwerken, lanen, tempels, paleizen en piramiden tonen. En wat kunnen we zeggen over de spiegels en hoe zij die gebruikten? En wat was de functie van orichalcum en hoe kwamen zij daaraan? Er zijn vele enigma’s en wij zullen trachten ze op te lossen.