menu


vrijdag 28 april 2023

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 44: TITANIC SCHIPBREUK, VOORGEVOEL, GETUIGENIS OVERLEVENDEN, RETROCOGNITIE

 Het verhaal van de Titanic en zijn tragedie laat ons zien in hoeverre we ondergedompeld leven in een fabelachtig wereldwijd bedrog dat alles om ons heen omvat: geschiedenis, wetenschap, geneeskunde... bijna alles wat in onze gedachten wordt gebracht via TV en de media.

Meer en meer komt er allerlei informatie aan het licht, vandaar dat we onze vorige documentaire Extra 18 actualiseren en uitbreiden, die de officiële thesis van het zinken van de Titanic in twijfel trekt en wijst op een aanval die onder andere werd opgezet door de bankier JP Morgan, de Rockefellers, de Rothschilds, allemaal met als doel de Federal Reserve van de V.S. op te richten, en daarvoor moesten ze de invloedrijkste en rijkste mensen van die tijd die tegen dat idee waren, elimineren. Maar om dat te doen, vonden ze het niet erg om 1514 onschuldige slachtoffers te vermoorden, die waren ingescheept op "het droomschip", op weg naar Amerika.

Inzicht in de belangen van de banken achter het zinken, stelt ons in staat de touwtjes te begrijpen waarmee de wereld gestuurd wordt, de plannen die zij ook nu nog tegen de mensheid hebben, en waarvan alleen de rijksten profiteren.

Dankzij alle nieuwe informatie die aan het licht is gekomen, kunnen we de tragedie van de Titanic nu vanuit andere invalshoeken bekijken: de oorzaken, de brand in de ketels, de inslag van een torpedo, het gebruik van goedkope klinknagels, de verzekeringsfraude... de getuigenissen van de overlevenden en andere onverklaarbare gebeurtenissen uit die tijd.

Dit alles stelt ons in staat om niet alleen vraagtekens te zetten bij wat men ons vertelt over wat er destijds gebeurd is, maar ook bij alles wat we vandaag meemaken.