menu

maandag 24 juni 2019

SAMENZWERING FARMACEUTISCHE, MEDISCHE EN VOEDINGSINDUSTRIE TEGEN DE GEZONDHEID

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS OPGESPLITST IN DRIE DELEN***

In werkelijkheid heeft ons fysisch organisme alle elementen om vele jaren te kunnen leven, en hoewel het in onze handen ligt om een gezond lichaam te hebben dankzij een goede voeding en evenwichtig leven, heeft men desalniettemin sinds verre tijden ons proberen aantasten, verzwakken en ziek maken opdat we minder lang zouden leven. En hoewel er sinds eeuwen het valse geloof bestaat dat ziekte een natuurlijke en onvermijdelijke toestand is, gaat het om een bewering gevoed door de kolossale en heersende globale medische industrie… Weten de duistere machten die ons regeren, dat als we gezond blijven en op psychisch en intern niveau groeien, naast het creëren van verschillende bekwaamheden en verloren waarden, we ook zouden ontdekken wie zij in werkelijkheid zijn en wat ze proberen doen om ons te beschadigen, tot onze totale uitroeiing?
En wat kunnen we zeggen over de farmaceutische industrie, die de derde sector is van de wereldeconomie na de megaholdings van de wapenindustrie en de drugshandel?
Volgens wat we weten begint ze evenwichtige medische behandelingen aan de kant te laten en heeft ze miljarden dollars geïnvesteerd in farmacologische vernieuwingen, allemaal met als doel om de professionelen in gezondheid onder controle te houden en ons alle soorten ziektes te “verkopen”, net als ondoeltreffende en verslavende geneesmiddelen… Zou ze geïnteresseerd zijn om ons grondig te genezen, of is het doel om ons geld te ontnemen door ons chronisch te nemen medicijnen te verkopen?
En waarom gaan ziektes zoals kanker, hartproblemen, obesitas… elk jaar steeds meer overheersen? Zou dat verbonden zijn met de toename van bereide maaltijden, artificiële en toxische voedingsmiddelen vol additieven, metalen, pesticiden, en ook met resistente bacteriën en ingrediënten die genetisch gemanipuleerd zijn, die een authentieke ramp aan het uitlokken zijn in de openbare gezondheid wereldwijd?
Hebben de medische en voedselindustrie zich voorgenomen om te streven naar gezondheid of zoeken ze enkel business en financiële belangen?
Als we werkelijk zoveel aanvallen op onze waardevolle gezondheid willen overleven, is het meer dan vitaal om die ingeslapen cognitie en ons bewustzijn te doen ontwaken waar we allemaal over beschikken.