menu


zaterdag 19 maart 2022

ALCYONE PLEJADEN, EXTRA 18: TITANIC-OLYMPIC, MORGAN-ROTHSCHILD-ROCKEFELLER, FEDERAL RESERVE, TESLA

 Het is 110 jaar geleden dat de grootste, beroemdste en meest luxueuze oceaanstomer uit de geschiedenis, de Titanic, zonk, waarbij 1514 mensen om het leven kwamen, en tot op heden is het mysterie van de ware toedracht nog steeds niet opgehelderd. Zou het kunnen zijn, zoals men ons wil doen geloven, dat de oorzaak de aanvaring met een ijsberg was, die het uiteindelijke resultaat veroorzaakte, of waren er andere factoren in het spel, waarbij de rijkste mensen uit die tijd betrokken waren, zoals de Morgans, de Rockefellers en de Rothschilds?

Maar zij zijn niet de enige betrokkenen, er zijn verschillende theorieën die ook de financier en eigenaar van de rederij en de kapitein van het schip erbij betrekken, en anderen die we in aanmerking moeten nemen om de ware toedracht van wat gebeurde te kennen..

En waarom waren verschillende betrokkenen bij deze noodlottige samenzwering verbonden met de Jezuïtische Illuminati-elite van het Vaticaan en de Nieuwe Wereldorde?

En waarom heeft J.P. Morgan, de gewetenloze bankier, zijn reis op het laatste moment geannuleerd en zo zijn leven gered?

En hoe zit het met de mummie die de Titanic in haar vrachtruim vervoerde, een feit dat bij velen onbekend is, maar dat vermeld wordt vanwege de vloek en de sterfgevallen die ermee verbonden zijn?

Het zinken van de Titanic maakte een einde aan de financiering van de ontdekker van vrije energie, Nicola Tesla, en bevorderde de oprichting van de Federal Reserve, waartegen veel politici en magnaten aan boord van het schip, gekant waren. Zou dit één van de redenen tot zinken geweest kunnen zijn?