menu


zaterdag 13 april 2024

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 57: UITGELOKTE HONGER-ARMOEDE, PRIJSSTIJGING, KWEEKVLEES-SLUITING BOERDERIJEN

 Hoe irrationeel het ook mag lijken, we hebben momenteel te maken met een oorlog tegen voedsel. Honderden miljoenen mensen lijden armoede en honger als gevolg van het huidige beleid dat is ontworpen om een voedsel- en schuldencrisis te creëren, maar niet alleen in de armste landen, er wordt ook een wereldwijde hongersnood georkestreerd, en als we niets doen om het te voorkomen of om ons erop voor te bereiden, zal het ons allemaal treffen.

Stijgende voedselprijzen, druk op boeren om het land niet te bewerken, sluiting van boerderijen en supermarkten, uitgelokte oorlogen die de toeleveringsketen doorbreken.

We moeten ons ervan bewust zijn dat het probleem niet het gebrek aan voedsel is, maar onder andere het beleid dat de elites en hun Agenda 2030 willen opleggen, gebaseerd op valse klimaatverandering en het inpikken van landbouwgrond en waterhoudende grondlagen door grote bedrijven en miljonairs zonder scrupules.

De elite is van plan voedselschaarste te veroorzaken in Europa, van oudsher één van de best gevoede regio's ter wereld. Wanneer de dominostenen beginnen te vallen en de gevolgen voor de rest van de wereld voelbaar worden, zal de planeet worden ondergedompeld in een verwoestende hongersnood. En dit is iets wat we nu al zien, stilletjes in de ontwikkelde landen, en veel activisten spreken zich uit om het te stoppen, en ervoor te zorgen dat we er ons rekenschap van geven voordat het te laat is.