menu


zaterdag 30 april 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 20: ELIZABETH II, NAZI-SCHANDALEN, PEDOFILIE, EUGENETICA, MISBRUIK, RITUELEN

 De geschiedenis van de Engelse koninklijke familie verbergt een tegenstrijdigheid, namelijk dat zij niet geheel Brits is, aangezien de familie van de koningin van Duitse oorsprong is. Het is bekend dat het Huis Windsor, de dynastie waartoe koningin Elizabeth II behoort, in 1917 is ontstaan op basis van twee van de belangrijkste vorstenhuizen van Europa, het Huis Saksen-Coburg-Gotha, dat uit Duitsland afkomstig is, en het Koninklijk Huis Hannover van Engeland...

Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk is de huidige Britse monarch, soeverein van vijftien onafhankelijke staten die een koninkrijk vormen, en tegelijkertijd de leidende politieke figuur in de vierenvijftig landen die lid zijn van het Gemenebest van Naties.

Achter al deze macht gaat echter een duister verleden schuil, sympathisanten van het nazisme en andere eugenetische ideologieën, illuminati, omgeven door beschuldigingen van misbruik en pedofilie, en zelfs met zaken die bij de rechtbanken aanhangig zijn gemaakt, en dit alles komt bij de vele schandalen waarbij haar kinderen en kleinkinderen betrokken zijn, tot op de dag van vandaag.

En hoe zit het met haar betrokkenheid bij geheime vrijmetselaars- en satanistische ordes, of haar belangen in banken en grote bedrijven, en in farmaceutische bedrijven zoals het Britse AstraZeneca?