menu

vrijdag 2 maart 2018

Elektromagnetisme, Elektrosensitiviteit, Microgolven, 5G, Nanotechnologie, Zon

 *** Nieuwe editie ***

Er wordt ons heimelijk talloze schade toegebracht met als enige doel om de hele mensheid ziek te maken, te robotiseren en heel de aarde te ontvolken. Dit wordt tot stand gebracht met Geo-engineering door middel van drones en sproeivliegtuigen vol chemische substanties en ook nanorobots van aluminium die in de bloedstroom terechtkomen en ongeneeslijke kwalen teweegbrengen. Of nanochips die ons niet enkel ziek maken maar ook een grotere robotisering creëren. Dit alles buiten een toenemend opdringen van bewaking en wijziging van heel het dagelijks gedrag.

Maar wat kunnen we daarnaast zeggen over de elektromagnetische verontreiniging die elke dag frequenter wordt, in het bijzonder in de mobiele telefonie, 5G-netwerken en andere avant-gardistische technologieën? Zouden de mensen op de hoogte zijn van de verschrikkelijke aandoeningen die het veroorzaakt als het overdreven en verslavend wordt gebruikt?

Het lijdt geen twijfel dat heel weinig mensen de schade kennen die het teweegbrengt aangezien het extreem hoge elektromagnetische straling gebruikt met het ernstige gevaar om tumoren te creëren en een toenemende gevoeligheid voor het elektromagnetisch veld, wat het leven van velen aan het verwoesten is… Het verstoort het functioneren van ons organisme en brengt de ontregeling teweeg van het melatonine hormoon dat het immuunsysteem en hormonaal systeem regelt, en het blokkeert niet enkel het DNA, maar gaat dit ook onomkeerbaar ontregelen.

En als we aan deze schade een voeding toevoegen geladen met golven die de schadelijke magnetrons teweegbrengen die miljoenen mensen thuis gebruiken, wordt de hele planeet beetje bij beetje in een soort van radioactieve kooi gezet, afkomstig van de gevaarlijke globale microgolven.

Als we alle elektro-negativiteit die we dagelijks in enorme hoeveelheden krijgen niet weten te controleren, zal het ons niet enkel ziek maken, maar ook de stralende energieën aantasten en doen verschrompelen die we uitzenden wanneer we in meditatie zijn of in een toestand van vrede, geluk en interne sereniteit, en dit zou betekenen dat er een energetische obstructie zou zijn en ons trillingsveld en hartcentrum zou verzwakken en ontkoppeld zou zijn van de realiteit. En waarom is de onderlinge samenhang tussen het elektromagnetisme van de mens, de aarde, de sterren en de Zon belangrijk?