menu


maandag 22 mei 2023

153: VERKENNERS NOORDPOOL-ZUIDPOOL POOLOPENING FRIDTJOF NANSEN, BINNENAARDS LEVEN

 In deze nieuwe videodocumentaire zullen we ons verdiepen in de grote ontdekkingsreizigers die zich verdiepten in de verovering van de Polen, zowel in het noorden als in het Antarctische gebied, grote en moedige avonturiers, die, rusteloos om onontdekte gebieden van de Planeet te ontdekken, grote expedities maakten naar die afgelegen en onherbergzame plaatsen, met grote prestaties. En sommigen gingen zelfs verder, en slaagden erin dat wonderbaarlijke onbekende gebied in het binnenste van de Planeet te ontdekken en te betreden.

Er zijn veel legenden die melding maken van ijsvrije zeeën, groene gebieden met een mild klimaat, weelderig groene zones, vogels en zelfs wezens die in de binnenwereld leven.

Beroemde schrijvers door de verschillende eeuwen heen hebben gezinspeeld op deze paradijselijke gebieden, en ontdekkingsreizigers die in de buurt kwamen, zijn teruggekeerd met het bewijs van de Holle Aarde, de grootste geografische ontdekking in de geschiedenis.

En wat kunnen we zeggen over de herkomst van de Eskimo's, die zeggen dat het in de noordelijke gebieden is? En wat is het mysterie van verhalen over wezens die vanuit die binnenwerelden naar de Aarde kwamen?