menu


zondag 28 april 2024

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 58: FARIZEEËN, INQUISITIE, CONCILIE, JEZUÏET, ZWARTE PAUS, VATICAAN, GOD-GEN

 Vanaf het allereerste begin van het christendom werden de revolutionaire leringen van Jezus van Nazareth niet begrepen, mettertijd werden ze aangepast, verkeerd geïnterpreteerd en de Kerk zelf verraadde de authentieke kennis die Meester Jezus met zoveel opoffering had nagelaten, tot op vandaag.

Al snel waren er vervolgingen, de eerste Concilies, waar de Katholieke Kerk het overnam en onder haar fanatieke interpretatie, gelovend dat ze autoriteit had over de leer en trouwe gelovigen, kortten ze de leer in, veranderden ze het Geloof en begonnen ze de beschuldigingen van ketterij.

In de Middeleeuwen werden de Rechtbanken van de Inquisitie in het leven geroepen, die bleven bestaan tot ze in 1834 werden afgeschaft, en door middel van hun processen werden miljoenen martelingen, veroordelingen en executies van onschuldige mensen uitgevoerd, allemaal in naam van de religie. Vaak kwamen de aanklachten voort uit louter verdenkingen, belangen of rivaliteit, heksenjachten, veroordelingen van figuren als Galileo, Kepler, Giordano Bruno, Jeanne d'Arc en anderen die levend verbrand werden op de brandstapel.

Op dezelfde manier werden ordes zoals de Jezuïeten in het leven geroepen, samenzweerders vermomd als religieuzen, die infiltreerden in de politiek, de maatschappij, het bankwezen, allemaal om de wereld te beheersen. Zoals de huidige Paus Bergoglio, usurpator van het Vaticaan, in strijd met de leer van Jezus Christus, en die de Kerk naar degeneratie en naar haar einde leidt.