menu


donderdag 1 augustus 2024

Alcyone Plejaden Extra 64: Neurenberg 2.0, Verantwoordelijken Covid-genocide, Pfizergate, PCR, WGO

 Eén van de belangrijkste kwesties sinds de valse covid-19-pandemie, is het zogenaamde "Neurenberg 2.0-proces" tegen alle daders van de valse pandemie, met hun maatregelen en het moordende experimentele vaccin, maar tot nu toe is het niet uitgevoerd en blijft alles bij projecten. Het is noodzakelijk om dit proces te beginnen tegen al die verraders, criminelen, moordenaars, onmensen die de mensheid zoveel schade hebben berokkend en zoveel leed hebben veroorzaakt bij onschuldige mensen.

Daarom gaan we bij deze gelegenheid de gedetailleerde gevallen onthullen van degenen die verantwoordelijk worden geacht voor een wereldwijde genocide, op een schaal die nog nooit eerder is gezien in de geschiedenis van de mensheid, en toch heeft geen enkele rechter of rechtbank het aangedurfd om deze zielloze individuen te berechten, te veroordelen en levenslang op te sluiten. Maar we hopen dat met deze nieuwe documentaire alles zal worden onthuld en dat binnenkort de Neurenberg 2.0-processen kunnen worden gehouden.

De gruweldaden tegen de bevolking, onder het mom van een pandemie die jaren van tevoren zeer goed was gepland en voorbereid door de satanische elite, zijn ontelbaar. Er was geen open publiek debat, integendeel, in bijna elk land werd drastische en totale censuur toegepast. Hoe is het mogelijk dat alle naties het voor het eerst in de geschiedenis eens waren over hetzelfde plan?

Nu is het tijd dat ze worden gearresteerd, berecht en veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf om te boeten voor hun gruwelijke misdaden tegen de mensheid, die overigens die misdaden zijn die worden gepleegd als onderdeel van een algemene of systematische aanval op burgers in vredestijd of oorlogstijd, waaronder marteling, opsluiting en gedwongen verdwijning (zoals wat gebeurde met de opsluiting in covid-quarantainekampen, vergelijkbaar met de nazi-concentratiekampen), moord, onderwerping, deportatie en daden van algemeen geweld.