menu

vrijdag 27 december 2019

Neurologie slechtheid, Reptielenbrein, Geweld, Machogedrag-Feminisme, Hysterie

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***

Agressief gedrag en geweld veroorzaken langdurige mentale trauma’s en aandoeningen voor veel mensen, met dure menselijke en economische gevolgen. Wat is de oorzaak van dit geweld dat elke dag meer toeneemt?
Wetenschappelijke studies zeggen dat genetische factoren een fundamentele rol spelen aangezien ze betrokken zijn bij de productie van bepaalde neurotranmitters en een grotere neiging naar agressiviteit, alcoholisme en gewelddadige moorden kunnen teweegbrengen, niettegenstaande bepaalt de biologie ons lot niet aangezien de hersenen plastisch en kneedbaar zijn in overeenstemming met interne en externe factoren, substanties, enz.
Ook is er de deelname van bepaalde hersenstructuren, de invloed van bepaalde hormonen, de opvoeding...
Maar niet alleen dat, ook kan gewelddadig gedrag resulteren in een vervormd, irrationeel en pathologisch mentaal dat de zaken anders ziet dan normale mensen, zoals de dissociatieve identiteitsstoornis of meervoudige persoonlijkheid.
Maar wat zijn de belangrijkste oorzaken die een invloed hebben op dat toenemend sociaal geweld dat niet stopt? Zouden horrorfilms en computerspelletjes daartoe bijdragen? Zou er bovendien een neuronale biologische basis bestaan die dit stimuleert? We weten dat er het reptielenbrein is met zijn meest instinctieve basisfuncties die bewogen worden door macht, kracht en heerschappij, territoriumafbakening. Maar hoe beïnvloedt het ons gedrag, dat van politici, en degenen die de film- en modewereld leiden, of dat van de pedofielen van de clerus of het koningshuis... zou het in verband staan met de toename van misbruik, die mensen nu aan het licht brengen?
En wat kunnen we zeggen over het vreselijke geweld tegen het andere geslacht, hetzij sociaal, psychologisch, seksueel, enz., met alarmerende gegevens over de hele wereld en de nefaste gevolgen ervan? En wat betreft machogedrag en feminisme dat scheidt en tegen elkaar opzet... waarop is het gebaseerd, zou het deel uitmaken van een goed georganiseerde manipulatie?