menu

zaterdag 10 december 2016

Buitenaardse Mentors en de Plasmaschepen van Licht

Notitie uitgave: nieuwe geherpubliceerde documentaire uitgebreid en bewerkt met audio voor een betere weergave.

De Galactische Confederatie en haar bondgenoten van de Agharti hebben de dringende taak om een cellulair, psychisch en intern herstel uit te voeren, en een zo globaal mogelijke genetische mutatie, en met onze positieve dagelijkse inbreng zal dit ons als resultaat terugbrengen naar onze kosmische oorsprong, indien de inspanning die we doen diepgaand is en met oprechte gevoelens en daden.

We moeten niet vergeten dat de manipulators van de diepste duisternis onze stellaire basisgenen wijzigden, maar nu is de oorspronkelijke structuur, met de hulp van de Plejadianen die een werk doen van hercodering, in een Psycho-genetisch herstel gegaan. Dit kan men echter enkel bereiken door mee te werken en ook door volharding, beslistheid en de niet te stoppen inspanning te ontwikkelen. 

Het probleem is dat wij ons gemakkelijk laten gaan en de interesse verliezen, want indien wij meer voeding zouden geven aan de interne principes van het hart, zou dit, simultaan met de genetische mutatie die in volle ontwikkeling is, die negativiteiten verminderen die de involutieve krachten in ons hebben gezaaid,  en dan zouden we nu al veel vooruitgegaan zijn.

Ook is het primordiaal te weten dat alle menselijke wezens een heel volledige genetische kaart in zich dragen die elkeen zal gaan ontvangen door middel van die begeleiding en raad vanuit de sterren die ons helpen en begeleiden, en afhankelijk van de evolutie-vooruitgang die we van dag tot dag hebben zullen we die volledig kunnen ontcijferen.