menu

zaterdag 10 december 2016

Komeet ISON en de gevolgen ervan, de dictatuur van Obama...

We bevinden ons in de moeilijkste momenten van ons bestaan, hetzij voor het voortbestaan van onze beschaving of voor de vernietiging van iedereen en van de planeet zelf.

Enerzijds zijn er de enigmatische kometen die sinds oude tijden grote gebeurtenissen aankondigden... En dit gebeurde met het voorbijtrekken van de Komeet Halley in 1910, de Kometen Kohoutek, Hale Bopp, of de doortocht van de komeet Honda die samenviel met de bloedige oorlog in Vietnam. Of de dodelijke Spaanse griep die plaatsvond net een beetje na het einde van de Oktoberrevolutie gedurende de Eerste Wereldoorlog en overeenkwam met het spoor dat de Komeet Halley naliet. Zou er een verband bestaan tussen de doortocht van 'de kometen en de mens'?

En wat kunnen we zeggen over de komeet Ison, de komeet van de eeuw, die heel dicht langs de Zon zal passeren op 25 december van dit jaar 2013. Zou er een transformerend verband zijn? Zou er een boodschap zijn die verband houdt met het pictogram dat werd weergegeven op 10 augustus 2013?

En wat zou de komeet C/2007 N3 Lulin kunnen aangeven die dicht langs de Aarde passeerde op de data van de verkiezing van president Barack Obama?
En zou dit verband houden met wat er momenteel in de V.S. aan het gebeuren is met de sterke ontevredenheid van het volk? Zou de Regering van Obama bij het begin van een nieuw fiscaal jaar zonder staatsbegroting en met de grootste schuld in heel de geschiedenis van dat land, zich aan het voorbereiden zijn voor eender welke onverwachte gebeurtenis, zoals vele indicaties aangeven?
Zou het zijn zoals de Duitse pers zegt, dat de Amerikaanse democratie de weg is ingeslagen van de zelfvernietiging verwijzend naar de tijdelijke shutdown van de Regering van de V.S.?
En dat ze een openlijke dictatuur gaan proberen toe te passen tegenover alle burgers?

En wat betreft de ufo's, zouden die ook een bepaalde betekenis hebben, bijvoorbeeld de Ufo die gezien werd boven Damascus middenin het gewapende conflict? En vele andere Ufo's die gezien werden, zoals degenen die gefotografeerd werden door de NASA dicht bij de Zon...
Wat er ook uit het diepe sterrenheelal komt, het is heel belangrijk om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn... en op die manier de grootste voorzorgen te kunnen nemen.