menu


maandag 17 juni 2024

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 61: INDIA, INVASIE-USURPATIE, TAJ MAJAL IS TEJO MAHALAYA, HINDOE SHIVA-TEMPEL

 De geschiedenis van India is getekend door verschillende invasies, eerst door moslims, Arabieren en Mogols, om vervolgens gedomineerd te worden door de Portugezen die een zeeroute zochten om specerijen te verhandelen, en door de Fransen en Britten met hun kolonisatie en overheersing van een vreedzaam volk.

Maar bovenal waren het de moslims met hun enorme legers die met veel geweld en agressiviteit India binnentrokken, erin slaagden om dit uitgestrekte en rijke subcontinent te veroveren en op hun pad een waardevolle cultuur vernietigden die al duizenden jaren bestond, om zich meester te maken van de vele rijkdommen die ze van hun voorouders hadden geërfd.

Zo is de beroemde Taj Mahal, beschouwd als werelderfgoed en als toonbeeld van de uitdrukking van liefde van de Mogol-keizer Sjah Jahan voor zijn echtgenote Mumtaz, een duidelijk bedrog en een voorbeeld van de toe-eigening van de culturele rijkdom van India.

In tegenstelling tot wat de bezoekers geloven, is de Taj Mahal geen islamitisch mausoleum, maar een oude tempel gewijd aan de God Shiva, gekend als Tejo Mahalaya, die de Mogol-keizer afnam van de toenmalige Maharadja van Jaipur, Jai Singh, om er een mausoleum van te maken.

Er zijn verschillende beroemde schrijvers en onderzoekers, zoals we in deze video zullen zien, die met meer dan duidelijke bewijzen aantonen dat het een hindoetempel is, en het wordt tijd dat mensen zich de immense bijdrage realiseren die de Vedische cultuur en de oude hindoes aan de wereld hebben gegeven, ondanks het feit dat men alles verborgen wil houden.