menu


maandag 7 augustus 2023

159: MYTHES ACTIEVE ZON, KOUDE ZON, VAN ALLEN, ANOMALIE, CARRINGTON MEGASTORM

 De Zon is altijd heel belangrijk geweest in verschillende culturen door de geschiedenis heen als gever van leven en energie, en helpt ons de directe relatie te begrijpen die de Zon heeft met het leven op de planeet.

De zonneactiviteit baart wetenschappers ernstige zorgen, we zijn op weg naar de hoogste piek in de 25e zonnecyclus waarin we ons bevinden, en de activiteit is dramatisch toegenomen met zonnevlammen die de Aarde steeds intenser en meer continu bereiken... De elektromagnetische velden die door de Zon worden gegenereerd kunnen alle technologie die we kennen buiten werking stellen, zoals gebeurde tijdens de Carrington-gebeurtenis en als het vandaag zou gebeuren, zou de mensheid terugkeren naar het stenen tijdperk.

Maar ook zijn straling, de zonnestralen geladen met lichtfotonen, zijn heilzaam en kunnen de ontwikkeling van de mens bevorderen, waardoor het menselijk ras gezuiverd wordt.

Als ons leven gebaseerd is op lage emoties, slechte gedachten en verkeerde handelingen, dan is er geen twijfel dat de intense zonne-energie zeer schadelijk zal zijn, met verschrikkelijke gevolgen voor het lichaam en de psyche, zoals gebeurde in Atlantis met een coronale massa ejectie van destructieve proporties.

Als we er daarentegen naar streven om lichthartige mensen te zijn, die ons leven baseren op nederigheid en eenvoud van hart, op harmonie, eerlijkheid, ethische, morele en spirituele principes, waarbij we meditatie en gebed beoefenen, dan zal dit ons een beschermende energetische steun geven en zal de krachtige energie van de Zon een zegen zijn die ons enorme voordelen zal brengen voor de vooruitgang en ontwikkeling van ons bewustzijn.