menu


dinsdag 22 augustus 2023

160: SATELLIETEN VALLEN STARLINK-E MUSK MIND CONTROL 5G MICRONOVA, ZON-HART GOD-GEN

 In deze tweede videodocumentaire van onze trilogie over de Zon en de effecten ervan op de Aarde, analyseren we hoe steeds intensere zonnestormen en zonnevlammen het Ruimtestation beïnvloeden, en vooral satellieten die beginnen uit te vallen, en vele vallen ongecontroleerd naar de Aarde.

Dit is het geval met de Starlink-satellieten van Elon Musk, die met de mensheid heeft gespeeld en gebruik heeft gemaakt van de valse pandemie en de lockdowns om duizenden satellieten in een baan om de Aarde te brengen. Samen met zijn bedrijf Neuralink en zijn hersenimplantaten streeft hij ernaar de gedachten van mensen volledig onder controle te krijgen, op zo'n manier dat elke gedachte of wens kan opgewekt worden via digitale commando's die vanuit de satellieten worden gestuurd.

En hoewel officiële instanties uitleggen dat de satellieten wetenschappelijke functies hebben, is de realiteit dat veel van hen een militair en geheim doel hebben, van waaruit ze hun duistere projecten tegen de mensheid richten, of het nu gaat om mind control, spionage, criminele activiteiten of het creëren van pandemieën.

Er doen zich op dit moment echter veel verschijnselen voor door de intense activiteit van de Zon, waaronder zonne-tsunami's, micronova’s en andere, die de beschaving op Aarde zoals wij die kennen zouden kunnen wegvagen.