menu


maandag 14 februari 2022

128: BINNENZON AARDE, AURORA, EEUWIGE LICHTEN, MAYA'S, TUATHA DANANN, FEEËN-ELFEN

 We gaan voort met dit derde deel over het onderwerp van de Holle Aarde en het Koninkrijk Agharti, waar vele wezens hun toevlucht hebben gezocht en thans leven, er is veel bewijs voor het bestaan van verloren steden, bossen, rivieren, allerlei dieren en een mild klimaat, en dat overal ter wereld toegankelijk is via tunnels en ondergrondse grotten, met kilometerlange gangen, en waar vele grotten verborgen schatten herbergen.

Het bestaan van de Holle Aarde verklaart verschillende raadselachtige verschijnselen die de wetenschap niet uitlegt, zoals de mysterieuze oorsprong van de ijsbergen, de vloedgolven op de Pool, evenals het feit dat het klimaat warmer wordt in het Noorden, ook de aurora borealis die alleen op de polen voorkomt, en die door het bestaan van een binnenzon op onze planeet een zeer eenvoudig te begrijpen verklaring zou hebben.

En hoe zit het met de eeuwigdurende lichten die op verschillende plaatsen in de oudheid zijn ontdekt? Over wat voor soort geavanceerde en momenteel onbekende energie beschikten die volkeren, die vervolgens in de loop der tijd verdwenen, wat was de oorzaak? Houdt het verband met de nulpunt- of toroïdale energie die reeds door machtige culturen werd gebruikt voor hun constructies, zoals de Egyptische cultuur en in het oude India, waarbij tot op heden niemand de oorsprong kent van deze geavanceerde technologie?

En wat is het mysterie van verdwenen beschavingen zoals de Maya's, Olmeken, Nabateeërs, Essenen, Tiwanacu’s, Tuatha Dé Danann, waarom zijn zij spoorloos verdwenen en waar zijn zij naartoe gegaan? Hebben zij enige relatie met binnenaardse wezens, evenals al die andere magische wezens zoals feeën, dwergen, elfen, en andere soorten feeërieke rassen?