menu

zaterdag 10 december 2016

Vluchtelingen. Evacuatieportalen, kwantumsprong. Multiversa, 5D droomwereld

Notitie uitgave: nieuwe geherpubliceerde documentaire uitgebreid en bewerkt met audio voor een betere weergave.

In deze tweede bijdrage in verband met de sterrenwereld die we allemaal zouden moeten kennen om vooruit te gaan in onze transformerende-muterende vooruitgang die ons naar het Licht zal brengen, gaat het over een kosmisch feit dat te waardevol is om er niet om te geven of om in situaties te verkeren die op heel korte tijd kunnen veranderen te wijten aan het feit het antilicht hard aan het werken is om ons van de aardbol te vegen.
Ziet men soms niet heel duidelijk over heel de wereld die drang naar ontvolking en het veroorzaken van enorm veel lijden door middel van oorlogen en ook door een groter aantal vluchtelingen te creëren omdat ze zich niet enkel hun landen en huizen kunnen toe-eigenen, maar de ontheemden ook niet weten waar ze naartoe moeten en uiteindelijk in ergere condities terechtkomen?
Dit toont aan dat de terreur van de Elite zich meester maakt van heel de planeet maar naarmate de tijd versnelt, zal deze zich tegen hen keren, daarom is hun uitroeiingsplan voor hen dringend en dit komt omdat er elke dag die voorbijgaat, meer energie-tunnels van fotonisch licht uit de ruimte komen. En dit is voor het antilicht iets onverdraaglijk om te doorstaan daarom is de Sterrenbrigade hen aan het volgen.
De weg van de menselijke en interne transformatie is werkelijk absoluut niet gemakkelijk, daarom is het heel belangrijk te leren om onszelf te kennen, onze reacties en gedragingen te zien. Dat zal onze frequentie verhogen, wat op zijn moment beloond zal worden, namelijk door deel uit te maken van het nieuwe Ras van het Foton-licht. En dan zullen de supradimensionale portalen zich voor ons openen en vóór gelijk welke ernstige gebeurtenis, zal de evacuatie toegepast worden met de ruimteschepen en portalen van de Galactische Confederatie...