menu

zaterdag 10 december 2016

Agenda voor een Globaal Bankroet en Shutdown van de Regering van de V.S.

Het is belangrijk te begrijpen dat zowel de Europese Unie, de Verenigde Staten en ook machten zoals Japan, Rusland, China in sterke schulden, crisis en sterke economische recessie zitten...
En hoewel ze zeggen dat we er uit aan het geraken zijn, is dat een enorm bedrog en een enorme misleiding want alles is op weg naar een bankroet van ongelimiteerde omvang.
Waarom geeft men het niet te kennen aan de bevolking? Zou het zijn om nog meer financiële paniek, commerciële chaos en een daling van de beurs te vermijden, de kapitaalvlucht te verbergen en het geld dat gebruikers van de bank halen, om op die manier harde sociale opstanden en politieke breuken te voorkomen?
Volgens ernstige economen wachten ze er enkel op dat de schulden het onvermijdelijke plafond van niet-betaling overschrijden om een crash te creëren en een Bail-in of blokkering van de spaartegoeden te doen zoals ze deden met Cyprus al proef om de reactie te testen, en nu willen ze het ook al doen in de Amerikaanse Unie...
Volgens experten heeft de omvang van de staatsschuld van de Verenigde Staten voor de eerste keer in de geschiedenis de 17 biljoen dollar overschreden.

Zou het niet goed zijn dat we onze visie en ons begrip verruimen en beseffen dat ze aan het profiteren zijn van alle mensen om te zien tot waar we het uithouden?
En wat betreft de economische crash van de regering van de V.S. en hun verrassende shutdown... Zou de tijdelijke oplossing voor de opschorting van de betalingen een positief en blijvend resultaat opleveren? Of zou het een niet te stoppen tijdbom zijn die is aangestoken en die heel spoedig zal ontploffen en heel de planeet zal doen instorten?