menu

zaterdag 10 december 2016

Ineenstorting van de Elite, de Bilderberg Club...

We gaan verder met onze onderzoekingen betreffende "het machtsmisbruik" van de NWO en zouden willen spreken over wat er aan het gebeuren is met "de Monarchie" waar het ook niet "de goede kant" mee lijkt uit te gaan. Bijvoorbeeld de kwestie van koningin Beatrix van Nederland, die besloten heeft om "af te treden". We moeten niet vergeten dat zij "de dochter is van de nazi-officier van de SS," die de stichter was van de "Bilderberg Club". En ze is een constante "trouwe deelnemer en erelid" en, samen met David Rockefeller, ook "organisator" van de vergaderingen van de vermaarde club van degenen die de planeet leiden.

En wat kunnen we zeggen over koningin Fabiola van België die een privé Fonds oprichtte om "successierechten te ontwijken en publiek geld door te sluizen" ten voordele van zichzelf. En wat is de reden dat er een grotere controle zal gedaan worden op de financiën van Koningin Elisabeth II, iets wat nooit eerder gebeurde.
En wat is de reden van het feit dat ook de financiën van "de Koningen van Spanje" steeds meer gecontroleerd worden? Toevallig is ook Koningin Sophia eveneens actief lid van de
"befaamde Bilderberg Club".

Maar wat is de reden dat er een "decadentie en entropie" is in de wereld elite? Zou er een verband zijn met "de onvermijdelijke ontmaskering van veel corrupte kopstukken," wat gestimuleerd wordt door een "kosmische energetische-fotonische zuiverende" beweging die de "Wezens van Licht" aan het versnellen zijn op onze planeet?
Dat is de reden dat er steeds meer mensen zijn uit diverse kringen die zich toegelegd hebben op het "zoeken en aangeven" van degenen die de wereld overheersen, en ze spreken zelfs over de "Reptiliaanse Aliens" die al heel lang "gecamoufleerd zitten onder ons".
Daarom is het heel goed mogelijk dat "de Duisteren" proberen om een "Dictatoriale Onderwerping" toe te passen en een "grotere algemene controle met bewakingscamera's" overal, met "kleine luchtvaartuigen of MAV's" om de mensheid van dichtbij te controleren en zo "grote volksopstanden" proberen te vermijden die tegen hen in gaan.

Daarom "klampen ze zich met hun klauwen vast aan de macht." Maar hoewel ze met alle "legale en illegale middelen" weerstand bieden zodat ze ons kunnen blijven "overheersen," toch zullen ze plaats moeten maken voor "de Wezens van Fotonisch Kwantumlicht" die komen om ons uit hun klauwen te redden.
En heel spoedig zullen zij "het vaandel overnemen" en "de volledige leiding" over de planeet in handen nemen, en ons helpen en leiden om rechtstreeks deel uit te maken van het volgende "Fotonische Ras van Licht".