menu


maandag 26 juni 2023

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 46: VS, LAND VAN VRIJHEID, KINDEREN BESCHERMEN, HOLLYWOOD ANTI-VACCINSPORTERS

 Is Amerika nog steeds het land van de vrijen en de dapperen? Of is het te laat om Amerika, het land van de grote kansen, te herstellen en te redden? We moeten terug naar de oorsprong van Amerika, om uit zijn geschiedenis de waarden te redden die nu dreigen te verdwijnen door de agenda's van de elites die erop uit zijn om de mens en zijn rechten uit te roeien, in deze stille spirituele oorlog die we nu beleven.

De VS is altijd het land van kansen geweest, waar veel immigranten uit verschillende delen van de wereld naartoe kwamen om hun dromen van welvaart waar te maken. Ze brachten culturele rijkdom en diversiteit met zich mee, evenals waarden als solidariteit, respect en vrijheid. Het is het land dat het langst een grondwet heeft gehandhaafd en zijn rechten nooit had opgeschort tot de komst van het Covid-beleid, waarbij ze voor het eerst de Bill of Rights die in de Grondwet staat, onderdrukten: fundamentele mensenrechten, zoals het recht op vergadering en meningsuiting, en nu willen ze die niet meer teruggeven.

De grootste schade wordt aangericht aan kinderen, met de seksualisering van kinderen, transgender-agenda's, LGBTQIA+, giftige stoffen in water en voedsel, samen met dodelijke vaccins die de hersenen en de gezondheid ernstig aantasten.

Toch zijn er moedige activisten, zoals Del Bigtree, Lee Merritt, Dr. Pierre Kory, Dr. Robert Malone, Catherine Austin Fitts, Dr. Naomi Wolf en vele anderen, die vechten voor de rechten en vrijheden die ons toebehoren.

Ook veel beroemde Hollywood-acteurs en -actrices zijn opgestaan tegen het officiële verhaal en verdedigen de waarheid van wat ze doen. Ook beroemde sporters hebben zich uitgesproken tegen de dictatoriale maatregelen en vaccinatieplicht die zoveel dood en verderf hebben gezaaid.