menu


dinsdag 11 april 2023

151: JEZUS CHRISTUS, ENGELEN, BDE, VERLOREN JAREN, ESSENEN, EGYPTE-INDIA-BRITTANNIË

 In de documentaires die we hebben bekeken over de Holle Aarde, hebben we gezien dat er een wereld van menselijkheid en spiritualiteit is die we in onze tijd al zijn kwijtgeraakt, onderwerpen als engelen, wezens van de 4e en 5e dimensie, nemen ons mee naar een subtielere maar reële wereld.

De figuur van de Meester Jezus is ons bekend door de bijbelteksten en de verschillende kerken die in de loop der tijd zijn verschenen, maar de Bijbel is geen volledig boek: door manipulaties, censuur en inkortingen in het belang van de religieuze clerus, weten we niet wat er is gebeurd tijdens de zogenaamde "verloren jaren van Jezus".

Hoe is het mogelijk dat we over de belangrijkste figuur van onze beschaving, in een tijdperk van schriftgeleerden en notarissen, niet weten wat er tussen zijn 13e en 30e levensjaar is gebeurd? Welke belangstelling is er altijd geweest voor het kapen van het leven en de leer van dit grote Wezen?

Zijn leringen werden geschreven voor deze momenten, en nu bundelen we de informatie die ons is nagelaten door auteurs als de Russische journalist Nicholas Notovitch, de hindoeïstische schrijver en filosoof Swami Abhedananda, professor Roerich en vele andere onderzoekers die ons laten zien waar de Rabbi van Galilea was gedurende die jaren, de sporen die Hij achterliet op zijn doortocht door Egypte, India, Kasjmir, Tibet, Nepal, Europa... tot zijn terugkeer naar Galilea op 30-jarige leeftijd. En niet alleen dat, maar ook zijn reizen gedurende 11 jaar na de verrijzenis, de overblijfselen en plaatsen waar Hij was, zijn missie op deze plaatsen, en ook talrijke verschijningen en visioenen tot op heden.