menu


zaterdag 18 juni 2022

137: EINDE ATLANTIS, KALI YUGA, WERELDWIJDE CATASTROFE, ZONDVLOED, REÏNCARNATIE

 De herinnering aan de Zondvloed is terug te vinden in de mythen en legenden van volkeren over de hele wereld. Het gemeenschappelijke element is de vernietiging van een groot deel van de mensheid in het verleden, waarbij een kleinere groep overleefde met een hoofdpersoon: Noach, Nene, Atrahasis, Manu... afhankelijk van de cultuur die het verhaal vertelt. In die tijd was de technologie zeer geavanceerd en sommigen ontsnapten in hun schepen, vimana's genaamd.

Overblijfselen van constructies die onder water zijn gevonden in verschillende zeeën en die ongeveer 12.000 jaar oud zijn, bevestigen het bestaan van de beschaving van Atlantis.

De mythologie en oude geschriften vertellen ons dat de laatste tijdperken van Atlantis werden gekenmerkt door een immense catastrofe waarbij golven zo hoog als bergen, orkanen en vulkaanuitbarstingen de hele planeet deden schudden. De hypothese dat de inslag van een grote asteroïde of komeet zo'n 13.000 jaar geleden het einde van de laatste ijstijd zou hebben versneld en een cruciale verandering in de geschiedenis van onze beschaving zou hebben teweeggebracht, waarbij Atlantis zou zijn vernietigd en de Zondvloed zou zijn veroorzaakt, wordt door verschillende hedendaagse onderzoekers naar voren gebracht.