menu


zaterdag 14 januari 2023

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 38: EX-GEVANGENE LULA SILVA, LEUGENS, VERPLICHT VACCIN, INFILTRANTEN PROTEST

 Wat zal de inauguratie van de nieuwe Braziliaanse president, ex-gevangene Lula da Silva, opleveren voor Brazilië? De massa's mensen die, zoals nooit eerder gezien, gedurende 70 dagen in het hele land vreedzaam hebben gedemonstreerd met een duidelijke afwijzing van de nieuwe president, en met een oproep tot interventie van het leger als garant voor de Braziliaanse Grondwet, tonen een realiteit die niet in de media wordt getoond.

Lula is nog een extra pion, een marionet van de totalitaire elite waartoe hij behoort. Zij zijn degenen die besloten hebben hem uit de gevangenis te halen, die de verkiezingen hebben gemanipuleerd met elektronisch stemmen, zodat hij het grote, rijke en mooie land Brazilië zou kunnen leiden, en een tiranniek en dictatoriaal regime zou kunnen opleggen aan het volk.

Al vanaf de inauguratieceremonie heeft hij laten zien dat hij niet van het land of zijn instellingen houdt, en wat hij wil is de corruptie voortzetten, de vrijheden beknotten door verplichte vaccinatie op te leggen, de economie vernietigen en, onder het mom van milieubehoud, de soevereiniteit van het Amazonegebied overdragen aan multinationals.

Het volk is zoals gewoonlijk doorgegaan met de vreedzame protesten, maar Lula en zijn trawanten hebben gewelddadige infiltranten ingezet om een einde te maken aan de demonstraties en zo het volk de schuld te kunnen geven, een valstrik om de protesten te onderdrukken en de tegenstanders op te sluiten. Wat zal er vanaf nu gebeuren in Brazilië?