menu

vrijdag 18 december 2020

ANGSTEN, SYNDROMEN, ANNULERING KERSTMIS, VACCINS, 5G, E.I., J.BIDEN, 3E GOLF

 Terwijl we een tweede lockdown beleven door een virus dat absoluut niet dodelijk is, worden talloze mensen psychologisch aangetast en miljoenen mensen hebben grote financiële moeilijkheden met een toenemende angst en onzekerheid, waarbij vrijheden worden geschrapt en er op overtuigende, manipulerende en insisterende manier vals nieuws wordt gegenereerd.

En in dit bedrog dat een nieuwe moraal creëert van dienstbare en gehoorzame slaven, hebben we de opgeblazen gegevens van het aantal doden door Covid, het verbergen van de gevaren van het langdurige gebruik van mondkapjes of de schade die het inhoudt voor kinderen, want het is een aanslag op de volksgezondheid en de waardigheid.

En wat kunnen we zeggen over de angstpandemie, de toename van spanning, depressie, hypochondrie, ongerustheid en een aantal syndromen en neurologische aandoeningen die aan het vermeerderen zijn als resultaat van de gezondheidscrisis waar geen einde aan komt, en die gevoed wordt door de media en de TV? Het feit van de lockdown en de opsluiting zo lang mogelijk aan te houden, maakt dat de mensen bang, boos en overstuur worden omdat ze zien dat de economie instort. En daardoor zijn velen bereid om zich te laten vaccineren, maar ze kennen de realiteit niet die erachter steekt… Het doel van de elite van psychopaten, pedofielen en satanisten die de wereld regeren is ook om overal meer chaos, pijn en lijden te creëren. Daarom hebben we perceptie- en onderscheidingsvermogen nodig, samen met emotionele intelligentie als basis om ons vastbesloten te verenigen, want de mensen zijn zoveel opsluiting, verlies van werk en instabiliteit moe, maar de regeringen, die de vermoeidheid van de bevolking negeren, zijn doof aan het worden. Wat we werkelijk nodig hebben is steun, want onze toekomst staat op het spel, omdat hun agenda is om de hele wereld te vaccineren tot we allemaal robotzombies worden zonder gevoelens, gezond verstand noch zielbewustzijn. En wat kunnen we zeggen over de huidige verkozen Amerikaanse president Joe Biden, met zijn pedofiele en satanische neigingen? Maar wat is de agenda van de nieuw verkozen president van de machtigste natie ter wereld?