menu


zondag 8 januari 2023

149: PLOT RIJKE FAMILIES WARBURG-BAYER, GOLDSMITH, NESTLÉ, JOHNSON-JOHNSON, PFIZER

 We gaan verder met de dynastieën achter de bedrijven die de wereld hebben geregeerd, die macht en fortuin vergaarden, maar noch zichzelf noch de mensen om hen heen geluk brachten, maar wel ongeluk, schandaal en dood.

Gedurende de hele 20e eeuw hebben bedrijven, het bankwezen en de politiek zich met elkaar verbonden door moeilijk zichtbare banden. En binnen de bedrijven hebben de wapenindustrie en de chemische/farmaceutische industrie een prominente plaats ingenomen. Ook de auto, mode, alcohol, tabak, verdovende middelen, juwelen, hebben gediend om in een paar families buitensporige rijkdom en macht te creëren, een schijnbaar prestige om soms rampzalig in ongenade te vallen.

De controle over de maatschappij om hun duistere belangen te dienen, zonder ethiek of moraal, het creëren van gezondheids-, energie- of voedselcrisissen en hun schaamteloze interesse in Agenda 2030 van de Nieuwe Wereldorde en de Grote Reset van satanist Klaus Schwab, hebben families als Warburg-Bayer, Goldsmith, Krupp, Nestlé, Johnson & Johnson, Pfizer, ertoe gebracht om een schijnbeeld te zijn van eerlijkheid, sociale verantwoordelijkheid, milieu, terwijl er in werkelijkheid achter deze façades geen morele principes bestaan of voorbeelden om te volgen, maar wel ellendige levens, misbruik en schandalen.