menu


dinsdag 2 april 2024

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 56: JEZUS CHRISTUS, WONDEREN, BDE, ARTHUR-GUINEVERE GRAAL, TEMPELIERS

 In deze nieuwe documentaire en samenvallend met de zo belangrijke data van de Goede Week, ondanks het feit dat de mens het geloof heeft verloren en materialisme en egocentrisme heerst in de mensheid, willen we hulde brengen aan dat Grote Wezen, de Meester Jezus, die de dood wist te overwinnen, om ons te leren dat, ook al is het lichaam vernietigd, de dood niet het einde is, en dat alles mogelijk is als we geloof hebben. Na de opstanding hield zijn werk niet op, er zijn veel getuigenissen van gewone mensen die vertellen hoe de Meester Jezus aan hen is verschenen, op moeilijke momenten, tijdens oorlogen, of wanneer ze het het meest nodig hadden, om hen te genezen, om hen kracht en moed te geven.

Ook melden mensen die bijna-doodervaringen hebben gehad dat ze engelen hebben gezien, anderen zien Jezus en dit verandert hun leven voor altijd, bij andere gelegenheden gebeuren er wonderen, genezingen en vele anderen zien hem in de momenten voordat ze sterven en ervaren vrede en spiritualiteit.

Door de geschiedenis heen zijn er ook verhalen over de zoektocht naar spiritualiteit waarbij grote daden werden verricht dankzij het geloof in Jezus Christus, zoals in het geval van Jeanne d'Arc, Theresa van Jezus, grote mystici of heiligen, ook in de tijd van de Ridders van de Ronde Tafel met koning Arthur en koningin Guinevere en de zoektocht naar de Heilige Graal.

Hetzelfde in andere tijden toen heilige relikwieën trouw werden beschermd door de Tempeliers en christelijke soldaten die vochten tot de dood in de Kruistochten, en vele andere verhalen die in de geschiedenis zijn opgetekend.