menu


maandag 31 mei 2021

111: POST-WAARHEID, NEUROMARKETING, OVERREDING, VAKANTIE, STIMULANSEN, COVID-PAS

 Wij leven in het tijdperk van de post-waarheid, in een maatschappij waar leugens als een overtuigingswapen worden gebruikt door de media, die miljoenen mensen hersenspoelen met hun valse informatie, vermomd als waarheid. Ongetwijfeld is het doel de psychologie van de angst toe te passen en tegelijkertijd de mondmaskers en de sociale afstand te handhaven en aan te dringen op een valse pandemie om de gehele bevolking te vaccineren, terwijl een nieuwe moraal wordt gecreëerd van onderdanige en gehoorzame slaven die niet nadenken, wat maakt dat er steeds meer geestelijke gezondheidsproblemen, werkloosheid, armoede en hongersnood zijn als nooit tevoren, oplegging van groene paspoorten om te kunnen reizen, wat niets anders is dan een systeem van wereldwijde bewaking, tot de totale slavernij en genocide.

De enige waarheid hier is dat er een genocidale samenzwering tegen de mensheid bestaat door middel van experimentele vaccins die het menselijk DNA zullen wijzigen zodat het lichaam een deel van het virus zal produceren, het spike-eiwit, die vasculaire schade veroorzaakt en dit alles onder toezicht van de corrupte geneeskunde en de farmaceutica. En zelfs Pfizer erkent dat de vaccins iets bevatten waardoor de geïnjecteerden supervermeerderaars worden en de niet-gevaccineerden kunnen infecteren.

En wat te zeggen van de overredingscampagnes met absurde prijzen, stimulansen, steekpenningen en geschenken die overal ter wereld worden aangeboden, om de twijfelaars te vaccineren?

Het is zeker zeer verdacht dat er zoveel belangstelling is om de bevolking te overhalen zich te laten vaccineren. Zou het kunnen dat hierachter een neuromarketingmanipulatie schuilgaat terwijl miljoenen mensen de macabere resultaten ervan niet kennen? Het lijkt erop dat zij willen verdoezelen dat het een enorm schadelijke en dodelijke inenting is, terwijl de massa in de val loopt.

Om het verschrikkelijke kwaad dat wordt aangericht tegen te gaan, demonstreren steeds meer miljoenen mensen tegen de grote covid-schijnvertoning en het gezondheidsterrorisme. En eisen zij dat allen die verantwoordelijk zijn voor deze valse pandemie door een speciaal tribunaal worden berecht, zoals de nazi's in Neurenberg voor de schending van de mensenrechten en de poging tot wereldwijde genocide.