menu


maandag 15 november 2021

123: LGTBQ TRANSGENDER-KINDEREN, MANIPULATIE ONDERWIJS, VACCINATIEPLICHT, PEDOFILIE

 Niet tevreden met het opsluiten van kinderen en hen te straffen met duizend en één ongegronde angsten en het creëren van moeilijk te genezen sociale fobieën, door hen te dwingen mondmaskers te dragen, zelfs op glijbanen en schommels of bij het voetballen, wordt nu onthuld dat de agenda nog perverser is met de indoctrinatie van kinderen in de LGBTQ-agenda, evenals de hersenspoeling met betrekking tot gender-identiteit die ze willen doen doorgaan als normaal.

Het ergste is dat het vermomd is als onderwijs, en het wordt ook expliciet opgenomen in Disney- en amusementsfilms, of in educatieve activiteiten onder het mom van het bevorderen van gelijkheid in een poging tot social engineering die gericht is op de jongste en meest kwetsbare mensen. Het ergste van deze satanische agenda is dat er pedofilie en kindermisbruik achter schuilgaat. Ondertussen gaat de dystopische agenda van de heersende elite door met haar absurde maatregelen onder het mom van legaliteit.

En wat te zeggen van het genocidale vaccin waarmee men kinderen wil ziek maken en doden, en dat de gezondheidstirannie aan nog jongere kinderen opdringen, wetende dat het geen enkel nut heeft, en dat kinderen de ziekte niet oplopen of eraan lijden? En de quarantainekampen in de hele staat om kinderen die ervan verdacht worden besmet te zijn met het coronavirus, op te sluiten en te isoleren, wat is het doel daarvan? Hoeveel kinderen en adolescenten moeten er nog sterven voordat de rechtbanken besluiten de toepassing van het Covid-19-vaccin op minderjarigen op te schorten?