menu

dinsdag 3 maart 2020

Coronavirus, Event201, Pandemie, Wuhan, Biologische oorlog, Controle, Vaccin

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***
Het coronavirus Covid-19 dat een uitbraak van longontsteking heeft teweeggebracht, met symptomen zoals hoest, koorts, ademhalingsmoeilijkheden enz. heeft al bijna 3.000 doden geëist en bijna 90.000 mensen zijn besmet. De meeste gevallen zijn geconcentreerd in de stad Wuhan waar men denkt dat de herkomst en het epicentrum van de besmettelijke uitbraak ligt, maar het virus heeft zich over de grens verspreid en heeft al de meeste landen van de wereld bereikt, waardoor duizenden mensen in quarantaine zijn geplaatst.
En wat is de oorsprong van dit zo besmettelijke virus? Zou er een verband zijn met een schaal- en schelpdierenmarkt in Wuhan waarvan men zegt dat er illegaal exotische dieren verkocht worden, of zou het overgebracht zijn door vleermuizen? Of zou het een gemuteerd virus kunnen zijn dat uit een laboratorium voor biologische wapens is gekomen? Tot op vandaag heeft men nog altijd de oorsprong van dit zo besmettelijke en dodelijke virus niet opgehelderd.
De WGO waarschuwt dat de wereld zich moet voorbereiden op een “globale epidemie”. De alarmtoestand heeft vele sectoren getroffen en de snelheid waarmee de ziekte zich verspreidt is ervoor aan het zorgen dat verschillende landen hun grenzen met China sluiten, talrijke sportevenementen worden opgeschort, net als politieke en feestelijke gebeurtenissen, niet enkel in dat Aziatisch land maar in heel de wereld. Het tast het toerisme en de economie op wereldvlak ernstig aan.
En wat kunnen we zeggen over de vreemde overlijdens van dokters, klokkenluiders… en waarom zeggen sommige geleerden dat ze verwachten dat zo’n 18 miljoen mensen zullen getroffen worden en meer dan een miljoen mensen zullen sterven door deze pandemie? En wat betreft de toevallige simulatie-oefening die georganiseerd werd door de Bill and Melinda Gates Foundation, slechts enkele maanden voordien, over een wereldwijde pandemie die ontstond in China door een coronavirus? Zou dit alles iets te maken hebben met de agenda van de NWO, in haar streven om een controle over de bevolking in te voeren op wereldvlak? Wat zit daar achter dat ze niet aan het licht willen laten komen?