menu


zaterdag 5 november 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 32: TRUDEAU, PEDOFIEL, COMMUNIST, FIDEL CASTRO, EUTHANASIE, LGBT, NWO

 De premier van Canada, Justin Trudeau, heeft zijn ware gezicht laten zien met de staking van de duizenden truckers die het land vreedzaam platlegden om te protesteren tegen de dictatoriale maatregelen die zijn "vaccinatieplicht" inhield. Het gebruik van de noodwet om kritiek van de bevolking te smoren, de vlucht voor het conflict door zich op een onbekende plaats te verbergen, het bevriezen van de bankrekeningen van de demonstranten zonder enige vorm van wettelijk proces, enz.

Justin Trudeau is de zoon van Pierre Elliott Trudeau en Margaret Trudeau, een getrouwd stel met een gekke levensstijl. Zijn vader, opgeleid aan de London School of Economics, werd beschouwd als een "gevaarlijke communist". Hij werkte mee aan de oprichting van de Club van Rome. Een instelling met sterke eugenetische ideeën die later werden opgenomen in het Wereld Economisch Forum in Davos en met banden met de Bilderberg Club... Margaret Trudeau, de moeder, leed aan een bipolaire stoornis. Haar promiscuïteit en relatie met drugs was bekend. De theorie dat de huidige premier, Justin Trudeau, de biologische zoon is van Fidel Castro wint aan kracht.

Justin Trudeau is in verband gebracht met pedofilie en corruptiezaken. Samen met het opleggen van autoritaire wetten, LGBT-indoctrinatie aan kinderen, bevordering van euthanasie, abortusbeleid, vaccinatieplicht, laat dit zien dat hij een pion is van de NWO, en de bevolking keurt zijn tirannieke en dictatoriale bewind steeds meer af.