menu

woensdag 13 januari 2021

VACCIN-AFKEER, ONGEHOORZAAMHEID, MEDISCHE TIRANNIE, PROTEST, WAARHEID-VRIJHEID

 De marionettenregeringen die zijn omgekocht door de elite, moeten weten, dat alles wat ze doen om een einde te maken aan deze beschaving voor hen moeilijk wordt gemaakt, omdat er telkens meer miljoenen zijn die wakker worden bij een valse medische noodtoestand en een pandemie die niets te maken heeft met de realiteit, en enkel een angstpyschose en economische en psychologische instabiliteit heeft gecreëerd in de mensheid.

En in deze irrealiteit zitten de risico’s van het experimentele vaccin, dat niet veilig noch effectief is, dat men ons aan het opleggen is als ontvolkingsinstrument. En zoals een groot aantal dokters, genetici, virologie-experten, immunologen in heel de wereld die niet omgekocht zijn door de medische tirannie, aanklagen, kan het sterke autoimmuunziektes veroorzaken, orgaanfalen, veranderingen in het DNA en massale sterfte. Maar bovendien bevat het nanopartikels om ons te veranderen in eigendom van de gezondheidsmultinationals, en robotachtige automaten van ons te maken zonder principes of interne waarden.

Daarom dat vele mensen die wakker beginnen worden, weigeren om zich te laten vaccineren, en de belachelijke maatregelen beginnen aan te klagen die men ons oplegt, en een burgerlijke opstand vragen om de genocide van de mensheid te vermijden waarnaar gestreefd wordt, maar die ze niet gaan bereiken als iedereen meehelpt, omdat onze vrijheid als mensen op het spel staat. En de strijd tegen de onwetendheid en het bedrog is fundamenteel, om met reële basissen en geldige argumenten samen met wetenschappers te protesteren en manifesteren tot we erin slagen om onze rechten te laten gelden en de triomf van het Licht over de Duisternis te bereiken.


Video gerealiseerd door Alcyone Plejaden


****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****

***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN TWEE DELEN***