menu


woensdag 7 februari 2024

167: STROOMUITVAL NEW YORK UFO-GEVECHT, EXPLOSIE CHALLENGER UFO KERNCENTRALES-ISS

 In deze nieuwe aflevering van Sterrenpoorten en Reizigers in de tijd, gaan we dieper in op ontmoetingen met wezens van andere werelden, waarnemingen van ruimteschepen, communicatie met buitenaardse wezens van verschillende rassen, en mensen die contact met hen hebben gehad. Ze hebben ons in het verleden bezocht en doen dat nog steeds in het heden, met behulp van portalen, sterrenpoorten of wormgaten.

Eén van hun doelen is, om ons te waarschuwen voor het risico van kernenergie, en een oorlog van dit type kan rampzalige gevolgen en vernietiging veroorzaken, met gevolgen voor onze planetaire omgeving. Daarom kunnen ze worden gezien in de buurt van kerncentrales, en bij opslagplaatsen voor kernwapens die ze zelfs deactiveren. Ze zijn ook aanwezig wanneer er risico's zijn in spaceshuttles zoals de Challenger, Discovery, Atlantis, of wanneer ze waken in de buurt van het internationaal ruimtestation. Waarom probeert de NASA al deze waarnemingen te verbergen die plaatsvinden op live camerabeelden van het ISS?

En wat te denken van de verduistering van New York in 1965, waar verschillende vliegende schotels werden gezien en gefotografeerd, of de ongewone gebeurtenis die bekend staat als de "Slag om Los Angeles" in 1942 in volle Wereldoorlog? En nog veel meer. Dit gaat samen met gevallen van parallelle universums, teleportatie en tijdreizen.