menu


dinsdag 8 januari 2019

Artificiële Holle Maan. Fenomenen Kraters. Constructie Ondergrondse Basissen.

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***

Onze satelliet, de Maan, is niet zoals we altijd gedacht hebben, aangezien ze omgeven wordt door grote mysteries en verborgen zaken… Volgens vele onderzoekers en fenomenen die dat bewijzen, heeft ze niet enkel een enorme kracht en invloed op de mens, er is ook vastgesteld dat het een artificiële planetoïde is die gecreëerd werd met een concreet doel.
Bij de niet-uitgelegde fenomen zijn er onder andere de volgende: waarom is de Maan zo anders dan de andere satellieten van het Zonnestelsel, aangezien ze allemaal veel kleiner zijn dan de planeet waar ze ronddraaien? En waarom heeft ze vreemd genoeg een heel ongewone cirkelvormige baan en geen elliptische, gezien ze ons altijd dezelfde zijde toont? En over haar mineralen, waarom is er zo veel contrast met die van de Aarde? En wat de eclipsen betreft, zou onze mysterieuze satelliet geplaatst zijn op een mathematisch exact punt, en met welk doel? En wie deed het en met welke technologie?
Het is duidelijk dat er een sterke cover-up is die men absoluut niet wil te kennen geven, en als dat het geval is, moet er een machtige reden zijn om de waarheid te moeten toedekken… En hoewel we altijd gedacht hebben dat de Maan een natuurlijke satelliet is, zijn er ook meer open wetenschappelijke argumenten die alles wat we altijd geloofd hebben ernstig in twijfel trekken.
Er is namelijk vastgesteld dat de Maan geen natuurlijke satelliet is maar wel een artificiële, die bovendien hol is, van metaal en beschermd zoals we zullen ontdekken doorheen deze interessante documentaire... en dat is niet het enige, maar bovendien zullen we ook bewijzen zien die het bestaan bevestigen van basissen, constructies, ondergrondse installaties en vreemde fenomenen in de maankraters die zelfs gezien zijn door de astronauten zelfs tijdens hun maanmissies.