menu


zaterdag 2 april 2022

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 19: STOP COVID-MAATREGELEN. OORLOG OEKRAÏNE-RUSLAND. CRISIS. GREAT RESET, NWO

 Het trekt de aandacht dat net nu de meeste regeringen de draconische maatregelen opheffen die zijn opgelegd door de Covid-plandemie, na twee lange jaren waarin de Covid-fraude een groot aantal ziekten en sterfgevallen heeft veroorzaakt door de experimentele vaccins, net nu de meer ontwaakte mensen beginnen te beseffen wie er achter deze hele montage zit en aan de touwtjes van de regeringen trekt... net nu duikt er uit het niets een nieuwe opgezette oorlog tussen Rusland en Oekraïne op. En daarmee energie- en voedseltekorten, stijgende prijzen, inflatie, economische crisis en angst, honger en armoede over de hele wereld.

Het is duidelijk dat we diegenen die ons nu vertellen dat het allemaal voorbij is, niet kunnen vertrouwen en dat ze over een paar maanden wel weer met nieuwe maatregelen zullen komen, of met nog ergere maatregelen bij een nieuwe uitbraak of een nieuwe opgezette pandemie, maar evenmin kunnen we diegenen vertrouwen die nu, om de misdaden tegen de mensheid te verdoezelen die ze hebben begaan met de dodelijke vaccins, een oorlog ontketenen en de mensheid manipuleren, waardoor leed en crisis worden veroorzaakt, en die ze gebruiken als rookgordijn om alles wat ze hebben gedaan te verdoezelen.

Wij weten nu dat dit deel uitmaakt van hun agenda, van dezelfde mensen die beide kanten bespelen zonder zich te bekommeren om het menselijk lijden, want hun doel blijft hetzelfde, en dat is niets anders dan ontvolking en de Grote Herstart van de Nieuwe Wereldorde, die zij aan de gehele mensheid willen opleggen.