menu


dinsdag 14 februari 2023

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 40: CRISIS-HONGER-ARMOEDE GREAT RESET, DIGITALE VALUTA, SOCIAAL KREDIET

 We leven in de slechtste tijd in de geschiedenis van de mensheid, ondergedompeld in een spirituele oorlog van de satanische elites die niet alleen een valse pandemie hebben gecreëerd, allemaal om een giftig vaccin op te leggen dat het oorspronkelijke DNA wijzigt en het kostbaarste van de mens wegneemt, een zogenaamd vaccin waardoor miljoenen mensen zijn gestorven en met verschrikkelijke bijwerkingen voor het leven van degenen die zijn ingeënt, maar ze hebben bovendien ook een ernstige economische crisis gefabriceerd die wereldwijd onstuitbaar groeit.

Een economische crisis als onderdeel van de Grote Reset van de Nieuwe Wereldorde, ontworpen om overal werkloosheid en armoede te creëren, met een wereldwijde economische recessie, monetaire ineenstorting, massale ontslagen, faillissementen van bedrijven, de vernietiging van nationale economieën, genadeloze prijsstijgingen, economische ondergang, die de mensheid naar armoede en hongersnood drijft.

Dit alles samen met het tekort aan medicijnen, toegenomen criminaliteit, berovingen, overvallen, gerechtelijke corruptie, enz. en hierbij komt nog de digitale munt met zijn QR-code, om ons te controleren en ons naar een systeem van sociaal krediet te leiden, om ons onze vrijheden te ontnemen en ons in totale slavernij achter te laten.

Dit alles maakt deel uit van het scenario waarin we nu al leven en het zal nog erger worden als de mensheid niet de koers naar waar ze nu naartoe gaat verandert, en protesten activeert tegen de 1% van de elite die de wereld bestuurt, totdat ze uit de regeringen worden gezet voordat het te laat is.