menu

vrijdag 21 februari 2020

Gif, Chemicaliën, Virussen, Bestraalde voeding, Hormonen, Vlees en Mishandeling

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***

Eten is een basiselement in de ontwikkeling van elk levend wezen. Het is echter niet langer natuurlijk maar zit vol bewaarmiddelen, pesticiden, artificiële smaakstoffen, kleurstoffen en allerlei soorten chemische substanties die genetisch gemanipuleerd zijn.
Verwerkte voeding bevat vandaag de dag kunstmatige vitaminen en anorganische mineralen, allemaal met de bedoeling om de consumenten ervan te overtuigen dat deze producten verrijkt zijn en meer voedingswaarde hebben, net zoals vlees nu grote hoeveelheden antibiotica, verdikkings- en groeihormonen en bewaarmiddelen bevat, en ook andere toxische additieven die zijn uitgedacht om de productie van industriële boerderijen te maximaliseren
Ook is ons organisme ontworpen om gezond en vitaal te zijn, maar de weinig gezonde voedingsgewoontes en levensstijlen leiden naar talrijke gezondheidsproblemen, aangezien de meest gangbare oorzaken van ziektes verbonden zijn met een accumulatie van toxines die komen van voeding vol chemicaliën, pesticiden, additieven, en ook vervuilende substanties die aanwezig zijn in de lucht, het water en de grond.
Ook zijn er risico’s met chemicaliën die verborgen zitten in schoonmaakproducten, luchtverfrissers, wasmiddelen, cosmetica, parfums, voedselverpakkingen, voeding in blik... synthetische chemische stoffen die in verband zijn gebracht met kanker, reproductieve toxiciteit, allergieën enz. En wat kunnen we zeggen over de genetisch gemodificeerde voeding die gemanipuleerd is met virussen, of de aanwezigheid van aardolie in bepaalde voeding? En wat betreft de consumptie van vlees, wat zal het resultaat voor de gezondheid zijn van vlees te eten van dieren van industriële boerderijen, behandeld met medicijnen en hormonen, en die ook blootgesteld worden aan grote stress of lijden vooraleer ze geslacht worden?