menu


woensdag 1 maart 2023

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 41: SYNTHETISCH ETEN, BIO-WAPEN, PILOTEN, KINDEREN, ACTEURS PRO-ANTI-VACCINS

 De hele mensheid leeft momenteel in een kritieke situatie waarin de gebeurtenissen om ons heen tekenen zijn die al voorspeld waren, dat we in de eindtijd zouden leven, het is een derde stille Spirituele Oorlog die ons wereldwijd treft.

Het begon allemaal in januari 2020, met een grote leugen die door de duistere elite in elkaar werd gezet om hun plan van wereldwijde genocide te voltooien. Met behulp van totaal corrupte, onwetende en arrogante media die de werkelijkheid manipuleerden volgens de dictaten van de globalistische elite.

Van synthetisch voedsel, in laboratoria gemaakt vlees, bereid met insecten en ander ongedierte, gevaccineerde dieren met het daaruit voortvloeiende en overduidelijke gevaar voor de menselijke gezondheid. Dit alles samen met de voortdurende verschrikkelijke gevolgen van de gentherapie-vaccins, die al vervallen zijn, met miljoenen doden, en hun verschrikkelijke bijwerkingen, zoals gezien bij piloten van luchtvaartmaatschappijen, en die ze absoluut willen toepassen op kinderen, om een einde te maken aan de toekomst van de mensheid, dit is de zoveelste stap in de genocidale agenda. En toch zijn er nog steeds landen die dit bevorderen door misleiding, acteurs en actrices die voorstander zijn, maar in tegenstelling tot anderen die vechten om deze genocide te voorkomen. Waar zijn die rebellen die er altijd zijn geweest in de revoluties van de geschiedenis, onvermoeibare strijders voor Licht en Waarheid? We zitten midden in een Spirituele Wereldoorlog, er is geen weg terug. Laten we tot het einde vechten als ware strijders van het Licht!