menu


woensdag 20 oktober 2021

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 6: GLOBALISTISCHE PAUS, VATICAAN, PEDOFILIE, DECADENTE KERK, BISSCHOPPEN ANTI

 We moeten beseffen dat, net zoals er een diepe staat is die de planeet regeert op materieel economisch gebied en de mensheid als slaven tot zijn dienst stelt, er ook een diepe kerk is die haar plichten verraadt en afstand doet van haar engagementen tegenover God, en dat beide machten van anti-licht als goede en trouwe dienaren van de satanische elite die de wereld regeert, vaccinatie promoten bij al hun onvoorwaardelijke volgelingen.

Zo heeft Paus Franciscus I zelf zich uitgesproken ten gunste van de gevaarlijke vaccins, een Groene Pas geëist en erop aangedrongen dat iedereen zich laat vaccineren, en het als moreel legitiem gepromoot, ondanks het feit dat het wordt geproduceerd met cellijnen afkomstig van geaborteerde foetussen. En bovendien zei hij dat het "een daad van liefde" is.

Maar wie is Paus Bergoglio en welke rol speelt hij als hoogste vertegenwoordiger van de Kerk in de Heilige Stoel? Is het zo dat alle bisschoppen, kardinalen, prelaten het eens zijn met zijn ideeën en hem steunen, of ontdekken ze het dubbele gezicht van het Vaticaan dat altijd al heeft bestaan, met zoveel problemen van pedofilie, misbruik, financiële schandalen en hun globalistische plannen om de Katholieke Kerk te liquideren, volgens de dictaten van de elite van de NWO?