menu


dinsdag 20 juni 2023

155: EDEN-DELPHI, T DÉ DANANN, ADAM EVA, REUZEN, LUGH-DANA, ODIN, SHAMBHALA, YETI

 In deze nieuwe documentaire richten we ons op enkele mysteries die verband houden met de Holle Aarde en de ontwikkelde beschavingen die daarin leven. Van de oorsprong van de mensheid met de mythe van de bijbelse "Adam en Eva" en de overblijfselen van culturen, die legendes hebben achtergelaten over reuzen, ruïnes en restanten, velen ervan gerelateerd aan het binnenste van heilige bergen.

In verschillende culturen en plaatsen in de wereld zoals Griekenland, Malta, Israël, Roemenië, Rusland, Ierland, Scandinavië, het Oeralgebergte, Azië... ontdekken we ook legendarische verhalen die verbonden zijn met de raadsels en mysteries van de Holle Aarde, reuzen, onsterfelijke wezens, steden, paradijselijke plaatsen zoals Eden, Shambalah en andere wonderbaarlijke steden.

Eveneens raadselachtige wezens als de Tuatha dé Danann, de magiër Merlijn, Lao-Tse, of Noordse goden als Odin, Lugh, Dana-Brigit, ook de monnik Sergius, Apollonius van Tyana en anderen, allemaal gerelateerd aan de mysteries van de Holle Aarde.

In deze wonderbaarlijke nieuwe documentaire zullen we zien hoe alle stukjes samenkomen en ons ons schitterend verleden en onze schitterende toekomst als mensheid laten zien.