menu

zaterdag 10 december 2016

Gesynchroniseerde Aanslagen. Bilderberg. Microchips. Kindergenocide

Notitie uitgave: nieuwe geherpubliceerde documentaire uitgebreid en bewerkt met audio voor een betere weergave.
We gaan verder met dat onvermijdelijk proces van transformerende-hernieuwende verandering en het moment is gekomen om ons resoluut en constant voor te bereiden omdat de sociale gebeurtenissen een andere wending gaan nemen…
We bevinden ons in de moeilijkste momenten van ons leven en dit zien we aan vele verschrikkelijke gebeurtenissen die niet te geloven zijn, daarom dat elke dag die passeert voor veel onschuldige mensen een werkelijke hel is en we moeten op de hoogte zijn van alle gebeurtenissen die zich voordoen.
En dus is het belangrijk om ons in te spannen om meer positief-efficiënt te zijn maar waarbij we altijd dat fysisch-mentaal-emotioneel evenwicht bewaren en een verhoging van onze psyche-frequentie-bewustzijn, zo zullen we de schade die ze ons aandoen, kunnen tegengaan.
En wat betreft deze zo buitenmaatse, extreme terreur waar zoveel onschuldige mensen de prijs voor moeten betalen, hoe is het mogelijk dat er geen bewaking is om komaf te maken met de terroristen? Of is er om een bepaalde reden geen interesse om dat te doen en hebben ze hen nodig om meer chaos uit te lokken? Of is het om een grotere controle op te leggen en zo met het excuus van bescherming van de burgers heel Europa te militariseren?
Maar naast deze terreur tegen de onschuldige mensheid, zou er een reden zijn die zoveel slechtheid, hevige angst en vernietiging rechtvaardigt om te proberen kinderen te vernietigen zoals nooit tevoren is gebeurd? Wat is de geheime reden van deze gruwelijke kindergenocide?