menu


woensdag 1 december 2021

ALCYONE PLEJADEN EXTRA 11: VS STRIJD OM VRIJHEID, RECHTEN EN WAARDEN VAN HUN OORSPRONG TE HERWINNEN

 De Verenigde Staten zijn vanaf hun oorsprong en door de geschiedenis heen, altijd een volk geweest van moedige strijders, die zich in het onbekende waagden op zoek naar vrijheid in het land van de mogelijkheden. De eerste Founding Fathers en presidenten legden principes vast en creëerden een Grondwet voor het volk, die werd belichaamd in een fundamentele Bill of Rights.

De geest van vrijheid en het nastreven van geluk is altijd één van de fundamentele pijlers van haar cultuur geweest, en samen met haar openheid voor alle culturen is zij altijd een voorbeeld geweest van ontwikkeling en het nastreven van de Amerikaanse droom, tot het punt waarop zij één van de belangrijkste mogendheden van de planeet is geworden.

Maar gezien de situatie waarin we nu leven, met de medische tirannie van transgene vaccins, en een valse plandemie gecreëerd door een Chinees virus, is men die rechten aan het vernietigen. En wat zijn de gevolgen, wat is de relatie van China met het virus en zijn doelstellingen van wereldcontrole, inclusief de Verenigde Staten? Zou het kunnen dat het erin aan het slagen is?

Het is een tijd voor grote beslissingen, het is nodig dat Amerikanen hun eigen begrip en geschiedenis terugwinnen. Het is geen geschiedenis van haat, racisme en onderdrukking, geen geschiedenis van mislukking, maar de geschiedenis van principes en waarden zoals vrijheid, gelijke kansen, het recht op leven en geluk. En er moet voor gestreden worden.