menu

zondag 3 mei 2020

Ark van Noach, Protest, Gates, Microchip, Honger, Agenda WGO, Vaccin, Ontvolking

Het thema van de nieuwe pandemie die de wereld teistert toont ons een toenemend sterftecijfer dat niet stopt. Het grootste aantal overlijdens komt echter van andere ziekten, aangezien 94% leed aan andere gezondheidsproblemen. Maar het lijkt of er een sterke noodzaak is om de resultaten aan te dikken, en ook angst in te boezemen... Want het is bovendien aangetoond dat de verplichte maatregelen van quarantaine en lockdown veel negatieve effecten hebben, hetzij op fysiek, mentaal en economisch vlak in het bijzonder. Het is daarom dat men in heel de wereld veel protesten ziet, en ook activisten, wetenschappers, artsen en vermaarde virologen die wijzen op wat erachter zit en toegedekt wordt.
We spreken over een diepgaande analyse met getuigenissen en rapporten van wetenschappers zoals de moleculaire biologe Judy Mikovits, de Amerikaanse Minister van Justitie William Barr, advocaat Robert Francis Kennedy Junior, de Duitse epidemioloog Knut Wittkowski, moleculair bioloog Bruce Lipton, de Franse bioloog en Nobelprijswinnaar voor Geneeskunde doctor Luc Montagnier, onderzoeksjournaliste Vanessa Beeley, Deens arts en wetenschapper Peter Gotzsche, de Oostenrijkse journaliste Jane Burgermeister, arts en onderzoeker Joseph Mercola, schrijver Daniel Estulin en vele anderen meer in heel de wereld…
Maar wat steekt er werkelijk achter deze pandemie, waar niemand de oorsprong van kent, en die zoveel rampen teweegbrengt op heel de planeet?
Zou dit alles niet verbonden zijn met de zoektocht naar heerschappij over de onderdanige mensheid die zich machteloos voelt, terwijl de WGO, samen met de elite die haar financiert, waaronder de Bill and Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation, Ford en de Rothschild groep  e.a., bovenal streven naar verplichte vaccinatie, en met het excuus van een pandemie die zij hebben uitgevonden, toxische substanties met inbegrip van een microchip te implanteren, als poging om hun agenda te volbrengen van ontvolking en controle over heel de verkeerd geïnformeerde mensheid?