menu

maandag 18 mei 2015

Crisis in Oekraïne, Sinister Plan van de Elite

Notitie uitgave: nieuwe geherpubliceerde documentaire uitgebreid en bewerkt met audio voor een betere weergave.

We zijn verder gegaan met onze onderzoekingen en hebben vastgesteld dat de buitenaardse top, die perfect gecamoufleerd is als menselijke wezens, hetzij als machthebbers, politici, bankiers, ondernemers, leidinggevenden, multimiljonairs, farmaceuten, wetenschappers, enz. met grote listigheid iets dringend aan het voorbereiden en beramen zijn, zonder dat de mensheid er van op de hoogte is.

Maar wat is het? Zouden ze willen profiteren van de storing waaronder we lijden met de klimaatsverandering en de dodelijke radioactieve vervuiling in Fukushima-Japan die zich onophoudelijk uitbreidt naar de V.S., Canada, Mexico en de hele wereld?


Maar zijn ze dan niet tevreden met al hun psychotronische wapens, mentale onderdrukkers en remmers, aanslagen, zelf opgezette aanslagen, bedekte oorlogen, geopolitieke en sociale crisissen, rampen, doden, chaos en catastrofes die ze zaaien waar ze ook maar zijn?
Wat is de reden voor die zo grote haat tegenover deze mensheid die hen enkel heeft gediend als trouwe dienaars?
Zou het zijn omdat we een ander DNA hebben, dat meer volledig is en we, naarmate er meer fotonen komen, zullen ontwaken en ontdekken wat ze ons allemaal aandeden? Of hebben ze dringend een menselijke ontvolking nodig om zo hun herbevolking met reptiel aliens te creëren en lopen we in hun weg?

Zouden ze dan een selectie aan het maken zijn, en zijn er daarom zo veel stoornissen, ellende, zelfmoorden over heel de wereld of epidemieën, plagen, ziekteverwekkende virussen, vervuilde voedingsmiddelen, genetisch gemanipuleerde voeding, gefluorideerd water, mensen met microchips in het lichaam, chemisch vervuilde lucht, schadelijke en dodelijke vaccins, ELF golven, GWEN zenders en de vernietigende HAARP... met de bedoeling om onze fysieke, mentale en emotionele bekwaamheden af te remmen en te annuleren?
En wat betreft de Europese volkeren die gebukt gaan onder crisissen zoals nooit tevoren?  En wat kunnen we zeggen over de vreselijke geopolitieke en sociale crisis in Oekraïne of in wettelijk soevereine naties zoals in Venezuela? Zouden ze iets voorbereid hebben dat nog nefaster en rampzaliger is?