menu

donderdag 16 april 2020

Pandemie nu en vroeger, Monarchieën, Armoede, Lockdown en globale Crisis

****NIEUW FORMAAT MET AUDIO****
***DEZE DOCUMENTAIRE IS ONDERVERDEELD IN DRIE DELEN***
Doorheen de geschiedenis hebben grote epidemieën het leven en de economie van hele landen verwoest, en daarbij horen ook gekende personages uit de geschiedenis die stierven door deze rampspoed, en wat ons nu overkomt, is hetzelfde op de hele planeet… van de oude pest van Athena tot cholera, tyfus, pokken, de zwarte dood, Spaanse griep en vele andere meer die miljoenen doden veroorzaakten in heel de wereld.
Maar hoe is het mogelijk dat men op dit niveau van technologische en wetenschappelijke vooruitgang nog steeds geen definitieve oplossing vindt om deze huidige dodelijke plaag te genezen, die zich uitbreidt over heel de planeet? En wat zullen we zeggen over de toename van armoede en hulpbehoevendheid, het geweld, wat zich versnelt door de gedwongen opsluiting? Is deze zo buitenproportionele daad misschien gerechtvaardigd om een toestand van angst en terreur te genereren terwijl massa’s onschuldige mensen sterven, waaronder meer dan tienduizend bejaarden? Zou de ontmenselijking aan kracht aan het winnen zijn? Er wordt zelfs voorspeld dat de cijfers op heel korte tijd nog veel hoger zullen zijn, maar het meest verrassende is dat de statistieken niet overeenkomen met de werkelijkheid…
Of is er misschien een geheime beweging, terwijl het wereldeconomiesysteem aan het instorten is, en de grote holdings de winnaars zijn van de enorme crisis terwijl ze zich voorbereiden op een globale digitalisering samen met een nieuwe digitale munt? Is het werkelijk een virus dat gecreëerd werd in een laboratorium, of een biologisch wapen zoals men van andere zegt zoals ebola, of HIV? Of heeft het enig verband met die antennes van het satellietnetwerk van hoge elektromagnetische straling, die men overal aan het plaatsen is, of met de geo-engineering en zijn nanopartikels?
We beleven definitief een sociale en economische catastrofe met zware gevolgen, en we moeten alert zijn op de gebeurtenissen.